A'muse Weddings & Events

Services & Prijzen

YES, I WILL

AANZOEK


Vooraleer jullie in het huwelijksbootje kunnen stappen, moet er nog iets essentieel gebeuren: het aanzoek. Wil je je partner op een intieme manier ten huwelijk vragen, maar weet je niet waar te beginnen met de aankleding? Dan ben ik jouw perfecte partner in crime!


Buiten de planning en aankleding van je aanzoek, kan je via A'muse ook optioneel beroep doen op een professionele fotograaf. De ideale manier om het moment achteraf meermaals te herbeleven.


Prijs op aanvraag

YES, I DO

WEDDING

STYLING


Jullie trouwfeest is de A'muse bouche van jullie huwelijk, dus je wilt ongetwijfeld dat alles tot in de puntjes in orde is. Het visuele aspect kan daar uiteraard niet bij ontbreken. Word je wat overweldigd door Pinterest en weet je niet goed hoe je je feest moet omtoveren tot een pareltje waar menig mond van openvalt? Laat dat nu net zijn waar mijn hartje sneller van gaat slaan.


Ik maak voor jullie een moodboard op en doe de nodige aanpassingen zodat het helemaal past bij wie jullie zijn. Door de juiste materialen uit te zoeken, zorg ik ervoor dat jullie grote dag jullie persoonlijkheid ademt.


Bye bye stress, helloooooo gorgeous looking wedding!


vanaf € 2450

WEDDING

STYLING & COÖRDINATIE


Hoe goed alles ook gepland is, er kan en zal altijd iets anders lopen dan je voorzien had. Gelukkig kan je ook op A'muse rekenen om het verloop van de dag in goede banen te leiden. Door het opmaken van een draaiboek laten we niets aan het toeval over. Gebeurt er toch iets onverwacht? No worries! Ik zie geen problemen, enkel mogelijke oplossingen.vanaf € 3450


I WANT IT ALL


Uiteraard hoort A'musement centraal te staan op jullie trouwdag. Wil jij de aanloop ernaartoe ook volledig stressloos kunnen ervaren? Dan is dit pakket ongetwijfeld iets voor jou!


Door de juiste leveranciers te zoeken, ontneem ik jullie van alle zorgen. Het moodboard, het budgetbeheer, het draaiboek, de coördinatie van de dag zelf... Ik neem het allemaal op mij.


Genieten, genieten en nog eens genieten. Meer hoort het niet te zijn, toch?


Vanaf € 4650YES, I STILL DO

GELOFTE-
VERNIEUWING


Nadert jullie tinnen of zilveren jubileum? Of zien jullie elkaar gewoon zo graag dat één keer je jawoord geven niet genoeg lijkt? Let me be A'muse in your story! Samen met jullie bekijk ik hoe we van jullie geloftevernieuwing een moment kunnen maken waar jullie initiële jawoord jaloers op zal zijn. Een groot feest met al jullie vrienden en familie of een intiem samenzijn aan jullie favoriete boom in het park om de hoek, het kan allemaal!


Prijs op aanvraag