A'muse Weddings & Events

FAQ

Hieronder vind je de antwoorden op enkele veelvoorkomende vragen.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan zeker even contact op via mail.Wat doet een weddingplanner?


Je verloving hoort een heuglijke periode met zo min mogelijk zorgen te zijn. Een weddingplanner kan jou helpen bij het weghalen van alle praktische kopzorgen. Afhankelijk van het pakket dat je kiest, kan je zowel de coördinatie van je trouwdag zelf als alle voorbereidingen en contact met leveranciers uit handen geven.


---------------------


Wat houdt 'styling' in?


Onder styling wordt de aankleding/decoratie van de bruiloft verstaan. Denk daarbij aan de tafeldekking, de aankleding van de ceremonie, de decoratie van de receptieruimte enzovoort. Bij bepaalde locaties zit de styling inbegrepen in de huurprijs, maar weet dat de kans groot is dat de styling zeer algemeen zal zijn. Een weddingstylist zorgt ervoor dat jullie persoonlijkheid in de styling naar voor wordt gebracht. Aan de hand van een gepersonaliseerd moodboard wordt alles tot in de puntjes uitgewerkt.


---------------------


Hoeveel kost een weddingplanner?


Een beschrijving van de services en prijzen vind je op deze pagina. Voor verdere info of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem je best even contact op.


---------------------


Welke diensten biedt A'muse aan?


Een beschrijving van de services en prijzen vind je op deze pagina. Voor verdere info of een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem je best even contact op.


---------------------


Hoe verloopt een kennismakingsgesprek? 


Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek leren we elkaar beter kennen om te ontdekken of we een goede match zijn. We bespreken wat jullie in gedachten hebben voor jullie trouwdag en bekijken zo welk pakket het beste past bij jullie noden. Als uit het kennismakingsgesprek blijkt dat we niet de ideale match zijn, dan zal ik dat eerlijk aangeven en bekijk ik graag of ik jullie kan doorverwijzen naar een andere partner.


---------------------


Wat gebeurt er na het kennismakingsgesprek? 


Na het kennismakingsgesprek stuur ik een samenvatting van wat we besproken hebben en een offerte door. Die laatste blijft twee weken geldig. Indien jullie akkoord gaan, dienen jullie de offerte ondertekend terug te sturen. Na het ontvangen van het voorschot, gaan we aan de slag voor de dag van jullie dromen!


---------------------


Hoe ziet een samenwerking met A'muse eruit?


Beroep doen op de diensten van A'muse, betekent een samenwerking aangaan. De wensen van jullie als koppel staan altijd voorop. A'muse neemt de praktische kant van de organisatie op zich, maar zal nooit beslissingen nemen zonder goedkeuring van jullie. Als weddingplanner ben i jullie aanspreekpunt voor alle zorgen wat de organisatie van jullie bruiloft betreft.